Конечно ќе глумат еден покрај друг: Сандра Булок и Бред Пит во најочекуваниот филм за оваа година

Холивудските актери со долгогодишни кариери, Сандра Булок и Бред Пит досега никогаш не биле заедно на филмското платно, но тој факт ќе стане минато, а тие двајца конечно ќе глумат еден покрaј друг во филмот „Брзиот воз“, објави „Deadline“. Станува збор за еден од најочекуваните филмови кој спаѓа во жанрот акција и во моментов е …

Конечно ќе глумат еден покрај друг: Сандра Булок и Бред Пит во најочекуваниот филм за оваа година Read More »