-2 C
Скопје

Tag : мвро

Колумни

МВРО во неговото најлошо издание

Џабир Дерала
Ова се размислувања од прва, искрено, загрижено и луто. Навистина луто. Министерството за внатрешни работи е воз без кочници. Скандал врз скандал го тресе ова...