• музичка индустрија

Врвни професионалци во музичката индустрија дебатираа на ПИН конференцијата на „Таксират фестивал“ во Скопје

Тридневната музичка ПИН конференција, што од 25 до 27 ноември се одржа во МКЦ, значеше отворање на програмата на „Таксират фестивал“, чија финална вечер ќе се одржи на 7 декември во две сали во СЦ „Борис Трајковски“. Музичката ПИН конференција на „Таксират фестивал“ веќе осма година го претвора Скопје во европски центар на врвните професионалци …

Врвни професионалци во музичката индустрија дебатираа на ПИН конференцијата на „Таксират фестивал“ во Скопје Read More »