ВИДЕО+ФОТО | „Дрвото на животот“ расте на остров од сол во Мртвото море

Дрво што расте на остров од бела сол среде Мртвото Море не е глетка што некој би можел да ја очекува, но тоа е токму она што го сведочат туристите недалеку од плажата Ајн Бокек.   View this post on Instagram   A post shared by Excellence Magazine (@excellenceluxurymagazine) Со концентрација на сол 10 пати …

ВИДЕО+ФОТО | „Дрвото на животот“ расте на остров од сол во Мртвото море Read More »