• мора

Синот на Вил Смит го отвара ресторанот „Те сакам“: Секој бездомник мора да добие храна!

Синот на славниот актер Вил Смит, пејачот и актер Џејден Смит (22), планира да отвори ресторан во Лос Анџелес, во кој бездомниците ќе јадат бесплатно. Џејден ќе отвори ресторан кој ќе се вика „Те сакам“ (I Love You), со цел да помогне да се прехранат оние на кои тоа им е потребно, а тој всушност …

Синот на Вил Смит го отвара ресторанот „Те сакам“: Секој бездомник мора да добие храна! Read More »