Италијанци покажаа хиперавтомобил со 1010 коњски сили (ВИДЕО)

„FV Frangivento“ вети дека ќе создаде хиперавтомобил со прекрасен дизајн и „Asfane Dieci Dieci“ јавно ја потврди изјавата на младата италијанска компанија. Моделот доби тело во облик на клин и спојлер од јаглеродни влакна и алуминиум, како и интересни врати. Во задниот дел, дизајнот е исто така многу предизвикувачки – „лебдечки“ стоп светла, масивен дифузер, …

Италијанци покажаа хиперавтомобил со 1010 коњски сили (ВИДЕО) Read More »