• митко јанчев

ВИДЕО | Јанчев: Предвремени парламентарни избори не се потребни, потребно е поразумно раководство во ВМРО-ДПМНЕ

Јас лично се уште не сум вклучен во ИО за вонреден Конгрес. Немам информации колку делегати има. Амбициите на секој еден член на ВМРО-ДПМНЕ и кој што мисли дека може да направи подобро за партијата, мислам дека треба да направи програма и да и помогне на партијата. -Мојот начин на работа и стил не е …

ВИДЕО | Јанчев: Предвремени парламентарни избори не се потребни, потребно е поразумно раководство во ВМРО-ДПМНЕ Read More »