• Министерството за одбрана

Американски експерт за сајбер безбедност ќе го советува Министерството за одбрана

Во Министерството за одбрана од денеска ќе биде ангажиран американскиот советник за сајбер безбедност, Франк Ранеро, долгогодишен експерт во оваа област, како дел од соработката и стратешкото партнерство со Соединетите Американски Држави. Како што информираат од Министерството за одбрана, во следниот период тој интензивно ќе работи со клучниот сајбер персонал на исполнување на амбициозната агенда …

Американски експерт за сајбер безбедност ќе го советува Министерството за одбрана Read More »