• михајловиќ

Михајловиќ: Неодговорното работење и немањето отчетност ги акумулираа долговите на општините

Катица Михајловиќ од Асоцијацијата за демократски иницијативи (АДИ), организација која веќе 26 години работи заедно со општините во насока на зајакнување на локалната демократија, во изјава за „Слободен печат“ зборувајќи за долгот на општина Тетово и обвинувањата на градоначалникот на оваа општина Билал Касами за лошо управување со општината од неговaтa претходничка, вели дека незаконските …

Михајловиќ: Неодговорното работење и немањето отчетност ги акумулираа долговите на општините Read More »