• маркетинг

Што прави денеска: Јована Зука, модна фотографка и стилистка

Ја краси висока естетика и истенчен стилски и моден вкус. Јована Зука, една од првите и најпочитувани модни блогерки кај нас, оригинална и урбана млада дама која ги помести границите на македонското блогерско небо и направи вистински бум. Инспирација за многумина, вљубеник во естетиката, стилистка, модна фотографка, маркетинг специјалист… Мултиталентираната Јована поседува вродено естетско сетило …

Што прави денеска: Јована Зука, модна фотографка и стилистка Read More »