Значењето на малите бизниси

Пандемијата почна и уште трае. Животот се промени, се променија и навиките, но и бизнис заедницата. Многу нешта навистина нема да бидат исти како порано. Она што е најважно во ваквите сериозни, а сепак предизвикувачки ситуации е – поддршката. Не само на глобално, туку и на локално ниво, во околината во која работиме, купуваме, трошиме, …

Значењето на малите бизниси Read More »