Tag : мак баскет

Кошарка Спорт

Асоцијација на кошаркари најавува „потрес“ доколку клубовите не си ги исполнат своите обврски кои нив

Слободен печат
Асоцијацијата на кошаркарски играчи денеска упати последна опомена и побара од клубовите да им го исплатат тоа што им го должат на кошаркарите. Асоцијацијата бара...