• мајкл џеј фокс

Мајкл Џеј Фокс: Не можам да ги запамтам и повторам зборовите – Повторно ќе се пензионирам

Пред речиси три децении на актерот му беше дијагностицирана Паркинсонова болест. Мајкл Џеј Фокс (59) неодамна изјави дека повторно ќе се пензионира поради здравствени проблеми, пренесува „CNN“. Актерот, кој пред речиси три децении ја доби дијагнозата паркинсонова болест, проговори во својата нова книга „No Time Like the Future“ токму за тоа прашање. „Неможноста да ги запамтам и …

Мајкл Џеј Фокс: Не можам да ги запамтам и повторам зборовите – Повторно ќе се пензионирам Read More »