• Лукаревска

Лукаревска: Општина Карпош е пример за домаќинско и одговорно работење

Маалските средби вечерва продолжија во Карпош каде што заменик – претседателката на СДСМ Сања Лукаревска, градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев и кандидатот за градоначалник Душко Весковски се сретна со жителите на Карпош 1 во оваа скопска општина. Пред присутните Лукаревска посочи дека Карпош е една од најразвиените општини и пример за домаќинско и одговорно …

Лукаревска: Општина Карпош е пример за домаќинско и одговорно работење Read More »