Сузана Манчиќ проговори за секс-снимката: На децата им реков да не кажуваат дека сум им мајка!

Една од најпознатите лото-девојки во поранешна Југославија, Сузана Манчиќ (64), се присетила на тешката ситуација во која се наоѓала откако во 2005 излезе во јавноста нејзината снимка со секс. Во 2005 година, јавноста беше шокирана кога се појави видео-снимката на која Сузана води љубов со поранешниот сопруг. Сепак, никогаш не се дозна кој ја објавил …

Сузана Манчиќ проговори за секс-снимката: На децата им реков да не кажуваат дека сум им мајка! Read More »