Трагедија во Нов Зеланд: Мајка си ги убила трите ќерки

Лорен Дикасон (40) денеска беше обвинета за убиство на нејзините три ќерки во Нов Зеланд. Лорен е докторка која неодамна се пресели во Нов Зеланд од Јужна Африка заедно со нејзините ќерки и сопругот Греам Дикасон, кој е исто така доктор. Во соопштението на службата за итни случаи се наведува дека жената која била хоспитализирана …

Трагедија во Нов Зеланд: Мајка си ги убила трите ќерки Read More »