6.8 C
Скопје

Tag : Лазе Трипков

Вести Македонија

ВИДЕО | Најавените реформи во образованието и забелешките на професорите по ликовно и музичко образование

Слободен печат
За најавените реформи во образованието во Утрински брифинг на Слободна ТВ дебатираа уметниците Лазе Трипков, Јана Манева Чупоска и Петар Беслаќ....
Културен печат

Креативни графички рефлексии на Лазе Трипков

Тони Димков
Графичкиот дизајнер и професор Лазе Трипков реализира 30-дневен циклус со кој преку серијата постови/постери „Креативни размислувања“ го изразува своето сфаќање на изолацијата наметната со пандемијата...