ТАГОВИ Posts tagged with "лакталис"

Tag: лакталис

Колумни

Писма од Лондон: Свадбата на Хари

Пишува Жанета Скерлев И така, се случи свадбата и сè помина во најдобар ред. Време, сончево и топло. Терен погоден за свадба. Стадион, пардон, црква...

Придружете ни се Facebook