ФОТО | Филипинка во Македонија: Првите месеци ме фати депресија, на свекорот му реков „дали си умрен“ наместо уморен…

Кристи Рејчел Трајкоски по потекло е од Филипините, од градот Манила, но љубовта ја донела во Македонија каде живее веќе десет години. Дипломирала менаџмент на хотелиерство и ресторани во својата родна земја. Две години работела во Дубаи и кога добила можност да работи на крузер, без размислување ја прифатила понудата и да го прошетала светот. …

ФОТО | Филипинка во Македонија: Првите месеци ме фати депресија, на свекорот му реков „дали си умрен“ наместо уморен… Read More »