• кралското семејство

Принцот Хари се закани со тужба на „Би-Би-Си“: Кралската сага продолжува

Принцот Хари се закани со тужба на „BBC“ откако медиумот имаше објавено вест дека тој и Меган „не ја прашале“ кралицата за дозвола да ѝ го дадат нејзиниот прекар како ново име на ќерката Лилибет. Новата закана на принцот и неговата сопруга е уште една „битка“ против Британската кралска институција или поточно помеѓу нив и …

Принцот Хари се закани со тужба на „Би-Би-Си“: Кралската сага продолжува Read More »