• козметички производи

Колку време е потребно за да првите резултати од козметичките производи бидат видливи?

Потрагата по „совршениот“ козметички производ кој ќе ја задоволи целосната потреба на Вашата кожа и перфектно ќе се вклопи во Вашата секојдневна рутина знае да биде вистинска голгота. Но, кога ќе избереме еден производ, знаете ли колку долго треба да трае фазата на „тестирање“ за да знаеме дали е тој „вистинскиот“ за нас? Кога би …

Колку време е потребно за да првите резултати од козметичките производи бидат видливи? Read More »