23.8 C
Скопје

Tag : кошаркарски камп

Кошарка Спорт

Учесниците на кошаркарскиот камп во Маврово успешно тестирани од Ковид-19

Слободен печат
Кошаркарите и кошаркарките, генерации родени 2007 и 2008 година, кои беа одбрани да бидат дел од кошаркарскиот камп во Маврово, ги поминаа тестирањата од Ковид-19...