• корупција

ДКСК му одговори на Заев: Третиот ешалон не вработува и не води тендери

Државната комисија за спречување на корупцијата (ДКСК) води постапки против пратеници, министри, директори и членови на надзорни и управни одбори кои ја злоупотребиле својата функција во области во кои не може да одлучува третиот ешалон од власта, велат од ДКСК. Оттаму ја коментираа изјавата на премиерот Зоран Заев дека не е откриена корупција кај високите …

ДКСК му одговори на Заев: Третиот ешалон не вработува и не води тендери Read More »