Комерцијална вакцина за грип ќе се дава од понеделник во ЦЈЗ Скопје за 800 денари

Комерцијалната вакцина за грип ќе чини 800 денари и ќе се дава од понеделник само на еден пункт во главниот град – оној на Центарот за јавно здравје Скопје. Директорот на ЦЈЗ Скопје Бесим Зекири за Слободен печат вели дека вакциналниот пункт ќе работи од понеделник од 7 часот и 30 минути до 18 часот …

Комерцијална вакцина за грип ќе се дава од понеделник во ЦЈЗ Скопје за 800 денари Read More »