• кокино

Трето издание на мултимедијалната културна манифестација „КОКИНО – Тврдина на сонцето“

На локацијата кај мегалитската опсерваторија Кокино, од денеска до 19 септември ќе се одржува третото издание на мултимедијалната културна манифестација „КОКИНО – Тврдина на сонцето”, уникатниот фестивал кој годинава прв пат е организиран со тридневна програма. Во рамки на перформативната програма на „Кокино – Тврдина на Сонцето” ќе се одржат повеќе од 20 настапи на …

Трето издание на мултимедијалната културна манифестација „КОКИНО – Тврдина на сонцето“ Read More »