• кои

4 животни лекции кои треба да им ги кажете на вашите деца

Родителите постојано им одржуваат лекции на своите деца – не се тепај со брат ти, биди вреден, секогаш кажувај ја вистината, биди педантен и слично. Но, кои поуки навистина ќе им послужат во животот? Што е она што се издвојува од останатото? 1. Одмерени и правилни постапки, дури и ако тие не се „популарни“ Прифаќањето …

4 животни лекции кои треба да им ги кажете на вашите деца Read More »