• кога

ФОТО | Кога шминката ќе стане непријател: 12 обиди за разубавување кои завршиле катастрофално

Колку шминката може да биде сојузник, толку може да предизвика и контраефект… Шминката е одлична, им овозможува на жените да ги истакнат своите адути, да покријат некои несовршености, да експериментираат и да се забавуваат со својот изглед. Меѓутоа, шминкањето подразбира неколку утврдени принципи од кои не се отстапува бидејќи во спротивно може да доведе до …

ФОТО | Кога шминката ќе стане непријател: 12 обиди за разубавување кои завршиле катастрофално Read More »