Tag : Клиниката

Хроника

ОЈО: Работиме на предметот на поранешната директорка на Клиниката за дерматологија

Основното јавно обвинителство Скопје продолжува активно да постапува во предметот со поранешната директорка на ЈЗУ Универзитетската клиника за дерматологија – Скопје, се вели во соопштението...