Tag : ќеси

Вести Свет

Пентагон купува 100.000 пластични кеси за телата на жртвите на коронавирусот

Слободен печат
Пентагон купува 100.000 пластични кеси, во кои планира да ги става телата на Американците кои ќе ја изгубат битката со коронавирусот. Овие кеси американската војска...
Ваш агол

Уште не е Нова Година, а ова дрво во Карпош веќе е „накитено“

Слободен печат
Иако поминаа десетина дена, по силниот ветар што дуваше во Скопје, никој не се потруди да погледне нагоре и да види што остана на дрвјата....