• капетан

Принцот го загуби тоа што најмногу го сакаше – Хари остана без воените титули

Повеќе не смее да носи униформа како капетан на Кралските маринци, почесен заповедник на Кралското воено воздухопловство и почесен генерал на Кралската морнарица… На принцот Хари (35) му е одземена воената титула, пишува „Mirror“. Тој е присилен да се откаже од церемонијалните улоги во британската војска, нешто што го доживеа многу емотивно. „Од сите титули …

Принцот го загуби тоа што најмногу го сакаше – Хари остана без воените титули Read More »