• Јордан Костов

Разговор со Јордан Костов: Хармониката остана мој прв инструмент

Повеќе музички проекти се поврзани со името на Јордан Костов, а меѓу најновите се објавата на албумот „Кам бек“ во издание на „ПМГ Џез“ и неговата концертна промоција во МКЦ. Композиторот, хармоникаш и инвентивен музичар Јордан Костов неодамна концертно го промовираше своето најново албумско остварување „Кам бек“ (Come Back). Излегувањето на албумот и концертот се …

Разговор со Јордан Костов: Хармониката остана мој прв инструмент Read More »