Tag : јелена антиќ

Кошарка Спорт

Антиќ: Животот без спорт е мошне здодевен!

Слободен печат
Долго време ја нема на кошаркарскиот терен. Не е изненадување доколку се земе в предвид дека се бори против една сериозна ситуација која ја предизвика...