• Јахорина

ФОТО | Нина Бадриќ ужива на планина, а мајка ѝ коментира: Тој господинот нека те чува, или ќе си има работа со мене!

Хрватската пејачка Нина Бадриќ ужива на Јахорина во друштво со својот добар пријател и соработник Миќи Кузмановиќ. Тие двајцата позираат во „селфи“ фазон пред телефонот, а Нина под објавата на својот инстаграм-профил сподели и занимлив опис: „Од сите рими најмногу ми се допаѓа што со моето име Нина се римува планина“ – напиша таа, каде …

ФОТО | Нина Бадриќ ужива на планина, а мајка ѝ коментира: Тој господинот нека те чува, или ќе си има работа со мене! Read More »