• изгубено дете

Изгубеното дете Михаил е пронајдено во Козле, информираат од полицијата

Детето кое се изгуби во скопската населба Дебар Маало, е пронајдено во населбата Козле, информираат од полицијата за „Слободен печат“. Оттаму велат дека полицаец го пронашол Михаил на улицата „Козле“, околу еден час откако било пријавено дека се изгубил. Михаил, кој возел зелен велосипед, се изгуби околу 16 часот, а семејството преку социјалните мрежи и …

Изгубеното дете Михаил е пронајдено во Козле, информираат од полицијата Read More »