Прва актерка од Балканот која проговори за злоставувањето: Потресната приказна на глумицата од „Ивкова слава“ (ВИДЕО)

– Не се осмелив на било кој да му кажам што ми се случи во деновите по злоставувањето, раскажа актерката за ТВ Сараево. Актерката Даниела Штајнфелд се прослави со улогата на убавата Мариола во еден од најпопуларните филмови на Балканот „Ивкова слава“ од 2005 година, кога актерката буквално „распали“ во својата кариера, при што и …

Прва актерка од Балканот која проговори за злоставувањето: Потресната приказна на глумицата од „Ивкова слава“ (ВИДЕО) Read More »