Јакимовски се пријави за хуманитарен лет, но и натаму е на „листата на чекање“!

Нашиот млад репрезентативец повеќе од еден месец е „заглавен“ во Торино, а во меѓувреме кошаркарското првенство во Италија (во сите рангови на натпреварување) и официјално е прекинато поради пандемијата на коронавирусот, одлучи првиот човек на тамошната федерација, Џовани Петручи. Воедно во соопштението се наведува дека федерацијата е одлучна во намерата да го заштити здравјето на …

Јакимовски се пријави за хуманитарен лет, но и натаму е на „листата на чекање“! Read More »