• италијаните

ВИДЕО | Готова за три минути: Апаратите за пица кои ги шокираа Италијаните

Во Рим за првпат се појавија апарати за пица кои го подготвуваат ова традиционално италијанско јадење за само три минути. Италијаните беа шокирани од овие апарати кои се косат со традиционалното и долгогодишно подготвување на највкусните видови на пица, јавува nypost.com Купувачите на апаратите под назив „Mr. Go Pizza“ можат да изберат меѓу четири видови …

ВИДЕО | Готова за три минути: Апаратите за пица кои ги шокираа Италијаните Read More »