Tag : интуиција

Магазин

Хороскопски знаци со најразвиено шесто сетило

Слободен печат
За овие три хороскопски знаци се верува дека имаат најразвиена интуиција: РИБИ Рибите со причина се прогласени за најмудар знак во Зодијакот, зашто се многу...
Еспресо Хороскоп

ВИСТИНСКИ ДЕТЕКТОРИ: Овие три хороскопски знаци секогаш знаат кога ги лажете

Слободен печат
Припадниците на овие три хороскопски знаци се вистински детектори на лаги, па затоа не се ни залажувајте дека можете да ги измамите....
Еспресо Шоу биз

ПОИНАКУ ГО ГЛЕДААТ СВЕТОТ: Овие хороскопски знаци имаат најсилно шесто сетило

Слободен печат
На нивното шесто сетило можат да се потпрете, без да имате дополнителни прашања...
Еспресо Хороскоп

Хороскопски знаци со најголема интуиција! Дали и вие сте меѓу нив?

Слободен печат
Интуицијата е нешто што ни помага да ги донесеме правилните одлуки, но секое предупредување или претчувство се залудни ако личноста не достигнала едно задоволувачко ниво...
Еспресо Хороскоп

Само ОВОЈ хороскопски знак има силна интуиција, а не е ни свесен за тоа

Слободен печат
Еден знак од Зодијакот може да се пофали со изразена интуиција, претчувства, визии, соништа и читање мисли. Секако, се работи за единствените чувствителни – Рибите!...
Еспресо Хороскоп

ЕМОТИВНИ СОНУВАЧИ: Припадниците на овој хороскопски знак имаат најсилна интуиција

Слободен печат
Квалитетите како емотивност, емпатија, оптимизам и креативност се врзуваат најмногу со точно еден хороскопски знак. Како што веќе претпоставивте, се работи за Рибите. Тие имаат...