Tag : институт за биохемија

Вести Македонија

Нов апарат за одредување бакар во урина на Институтот за клиничка биохемија

Слободен печат
Институтот за клиничка биохемија набави нов апарат Атом-апсорпциски спектрометар со кој може да се одредува концентрација на тешки метали, посебно на бакар во урина и...