Tag : Инес Станковска

Жена Магазин Магазин слајдер

Интервју со Инес Станковска, успешна нашинка во Париз: Работи за Шанел, барана е од луксузните модни марки

Јасмина Кантарџиева Димков
Во 1963 година на Монмартр, на прочуениот рид каде што се собирале и се собираат познатите сликари, писатели и уметници, уметничкото париско гнездо кое било...