• индијана џонс

ФОТО | Харисон Форд ја изгубил кредитната картичка во Сицилија, ја пронашол германски турист

Полицајците од сицилијанското одморалиште Мондела биле во неверување кога турист во Палермо им предал изгубена кредитна картичка на која пишувало – Харисон Форд. За среќа на американскиот актер, тие одлучиле да го истражат губењето на картичката. Ѕвездата на „Индијана Џонс“, Харисон Форд (79) во моментот го снима најновото продолжение на „Индијана Џонс“ на Сицилија и …

ФОТО | Харисон Форд ја изгубил кредитната картичка во Сицилија, ја пронашол германски турист Read More »