• има ли правда

ВИДЕО | Дувњак: Одлуката на Стразбур за аболициите на Иванов може да зададе голем удар врз македонското судство

Првата иницијатива во Стразбур е донесена во 2017 година, а потоа уште девет други. Од Стразбур се бара да ги уважи аболициите на претходниот претседател Ѓорѓе Иванов. Стразбур треба да одговори на две прашања, трето е нашата замрсена работа околу аболициите. -Двете клучни прашања се има ли право претседателот да даде аболиција и дали еднаш …

ВИДЕО | Дувњак: Одлуката на Стразбур за аболициите на Иванов може да зададе голем удар врз македонското судство Read More »