Tag : илустрирана

Вести Култура

Промовирана илустрираната енциклопедија „Кинески мозаик“ од Виктор Урумов

Слободен печат
„Кинески мозаик“ која е во издание на „Арс Ламина – публикации“, е мала книга за голема земја, за нејзиното минато и за тоа што е...