• ида протуѓер

Кога министерот Меџити би бил инспиративен лидер

Прочитав дека министерот здравство Фатмир Меџити му понудил на хирургот Сашко Јовев, кого го разреши пред некој ден, да му биде советник. Главно не сакам да коментирам дневнополитички теми, но оваа е врзана за тема од тесен мој интерес – лидерство. Поточно, инспиративно лидерство – поим што никако не можам да го поврзам за името …

Кога министерот Меџити би бил инспиративен лидер Read More »