Tag : хумани

Вести Македонија

Ученици донираа храна за социјално загрозени во Кавадарци

МИА
Во рамки на хуманата акција за новогодишните празници што ја спроведе Банката за храна Кавадарци, активно се вклучија и учениците од IV-3 одделение при Основното...