Tag : хоум

Вести Економија

Почна со работа универзалниот снабдувач на електрична енергија ЕВН Хоум

Слободен печат
Од денеска и официјално почна со работа универзалниот снабдувач на електрична енергија ЕВН Хоум. Новооформената компанија ќе ги снабдува со електрична енергија корисниците кои не...
Вести Економија

ЕВН Хоум започнува со работа

Слободен печат
Домаќинствата од денеска ќе добиваат електрична енергија од ЕВН Хоум, правен субјект кој произлегува од ЕВН Македонија, енергетската компанија што и досега ги снабдуваше домаќинствата....