• Хашимото синдром

Жељко Самарџиќ првпат проговори за болеста: Се справувам со тоа како знам и умеам

Од болести на тироидната жлезда почесто заболуваат жените, но ниту мажите не се поштедени од состојби како Хашимото синдром. Затоа се случува да страдаат од симптоми без да им биде поставена вистинската дијагноза.   View this post on Instagram   A post shared by Željko Samardžić (@zeljko_samardzic) Токму тоа му се случило на српскиот пејач …

Жељко Самарџиќ првпат проговори за болеста: Се справувам со тоа како знам и умеам Read More »