Tag : ѓубриво

Живот Магазин Магазин слајдер

Секој ден создаваме биоотпад: Време е да започнеме со компостирање!

Слободен Печат
Компостирање е активност која треба да биде „домашна задача“ на секој од нас. Не само што е одржлив начин за отстранување на остатоците од храна...
Еспресо Семејство

Лесно и бесплатно ѓубриво за било која билка (ВИДЕО)

Слободен печат
Ова е всушност сосема природно ѓубриво кое можете да го искористите за било која билка или цвеќе. Станува збор за ѓубриво од лушпата од банана,...
MacedonianAlbanian