• гола

ВИДЕО+ФОТО | Полина Поризкова гордо танцува скоро гола во видео на „Инстаграм“

Полина Поризкова продолжува да биде една од највлијателните активистки за позитивност на телото кај жените на возраст над 50 години. Манекенката (56) сподели видео на „Инстаграм“ во кое носи блејзер без ништо под него, освен пар црна долна облека и златен ѓердан за фотосесија на „LA Mag“.   View this post on Instagram   A …

ВИДЕО+ФОТО | Полина Поризкова гордо танцува скоро гола во видео на „Инстаграм“ Read More »