Tag : ѓакон

Вести Регион Слајдер

Кое е мистериозното момче што присуствуваше на богослужбата во Храмот Свети Сава

И.И.
Денес, патријархот Иринеј е погребан во криптата во Храмот Свети Сава. На погребот на патријархот Иринеј во Храмот Свети Сава во Врачар, покрај бројните официјални...
MacedonianAlbanian